Mener du med sagen?

Indholdsfortegnelse:

Mener du med sagen?
Mener du med sagen?
Anonim

En almindelig eller traditionel definition af stof er " alt, der har masse og volumen (optager plads)". For eksempel vil en bil siges at være lavet af stof, da den har masse og volumen (optager plads).

Hvad menes med stofdefinition?

stof, materiale, der udgør det observerbare univers og sammen med energi danner grundlag for alle objektive fænomener. … De tre mest kendte former eller tilstande af stof er fast, flydende og gas. Opvarmning og afkøling af et stof kan ændre det fra en tilstand til en anden.

Hvad er problemet svaret?

Alt, der optager plads og har masse, kan defineres som stof. Stof er sammensat af bittesmå partikler kendt som atomer. Det kan mærkes af vores lugtesans, følesans, syn, hørelse og smag.

Hvad mener du med stof klasse 9?

1. Stof - Stof er alt, der optager plads og har masse, kaldes stof. Luft og vand, sukker og sand, brint og ilt osv. Stof består af meget små bittesmå partikler. Stofpartikler har mellemrum mellem sig, de tiltrækker hinanden.

Hvad mener du med stof i fysik?

Materie er det "stof", der udgør universet - alt, der optager plads og har masse, er stof. Alt stof er opbygget af atomer, som igen består af protoner, neutroner og elektroner.

Anbefalede: