Er et stykke anime slut?

Indholdsfortegnelse:

Er et stykke anime slut?
Er et stykke anime slut?
Anonim

Konklusion. Oda afslørede, at han oprindeligt planlagde, at One Piece skulle holde i fem år, og at han allerede havde planlagt slutningen. … I august 2019 sagde Oda, at mangaen ifølge hans forudsigelser slutter mellem 2024 og 2025.

Er One Piece ved at være slut?

One Piece-skaberen Eiichiro Oda har afsløret, at historien til den langvarige manga nu er i sin "sidste fase." Med hvor Wano Country-buen har taget tingene for Luffy og resten af stråhattepiraterne, har slutningen af serien virket som om, den var meget tættere på nu, end den var for et par år siden.

Hvornår sluttede One Piece?

Odas planer placerer afslutningen på One Piece-mangaen omkring 2025-2026, selvom fans bør bemærke, at dette ikke er nogen pålidelig indikation af præcis, hvornår animen - på et tidspunkt det fjortende mest populære tv-program i verden og konsekvent blandt de fem bedste bedømte animerede programmer i Japan - vil nå sin afslutning.

Hvor mange flere afsnit af One Piece er der tilbage?

I august 2019 forudsagde Oda, at One Piece sluttede mellem 2024 og 2025 sammen med sin redaktør, Takuma Naito.

Er One Piece-anime på pause?

For nylig er One Piece ikke den eneste serie, der har været på pause, hvor Jujutsu Kaisen afslører nyheden om, at skaberen Gege Akutami ville holde en pause på grund af helbred problemer.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.