Kan Hugh Laurie tale spansk?

Indholdsfortegnelse:

Kan Hugh Laurie tale spansk?
Kan Hugh Laurie tale spansk?
Anonim

The førende mand i House Hugh Laurie indrømmer, at han taler spansk i dette interview, som vi udfører i serien. Laurie har vundet kritiker og folkelig anerkendelse for sin skildring af den skræmmende, men geniale Dr Gregory House i det enormt populære medicinske drama House. …

Kender Hugh Laurie spansk?

Hugh Laurie

Han er en engelsk skuespiller, komiker, forfatter, musiker og instruktør. Han er også ret en sprogforsker. Han taler fransk, tysk og spansk, og lærte alle tre på Dragon School og Eton.

Hvad er Hugh Laurie-accent?

Fans af "House", som ikke var bekendt med Hugh Laurie, før showet blev sendt på Fox i 2004, var sandsynligvis ikke klar over, at han er britisk. Hans amerikanske accent er utroligt overbevisende, bortset fra tilsyneladende når han siger "New York", ifølge et interview på "Live With Kelly and Ryan."

Er Hugh Laurie en ateist i det virkelige liv?

I et interview også i The Daily Telegraph bekræftede han, at han er ateist. Han er en ivrig motorcykelentusiast og har to motorcykler, en i sit hjem i London og en i sit hjem i Los Angeles.

Er House faktisk britisk?

Hugh Laurie, fuldt ud James Hugh Calum Laurie, (født 11. juni 1959, Oxford, England), britisk tegneserieskuespiller måske bedst kendt for sin rolle i tv-serien House (2004-12).

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor bliver min hakea gul?
Læs mere

Hvorfor bliver min hakea gul?

Jern, fosfor eller pH For meget fosfor i jorden vil forgifte mange indfødte. Hovedsymptomet er alvorlig gulfarvning af bladene. Hvis jorden mangler jern, bliver bladene også gule; og hvis pH-værdien er forkert, er planten muligvis ikke i stand til at optage næringsstoffer fra jorden og vil derfor se gul ud.

Hvor kommer ordet pikelet fra?
Læs mere

Hvor kommer ordet pikelet fra?

Ifølge Merriam-Webster stammer oprindelsen af ordet pikelet fra det walisiske bara pyglyd eller pitchy bread, som var et mørkt, klæbrigt brød. Ordet spredte sig nordpå til England og blev anglikaniseret til pikelet. Hvorfor kaldes crumpets Pikelets?

Kommer private universiteter under ugc?
Læs mere

Kommer private universiteter under ugc?

Private universiteter i Indien er reguleret under UGC (Etablissement and Maintenance of Standards in Private Universities) Regulations, 2003. Er privat universitet omfattet af UGC? Section 12 (B) i UGC Act af 1956 giver også UGC ret til at "