Hvorfor er trilliums ulovlige?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er trilliums ulovlige?
Hvorfor er trilliums ulovlige?
Anonim

Nogle arter af trillium er opført som truede eller truede; at vælge disse arter kan være ulovligt. … Love i nogle jurisdiktioner kan begrænse kommerciel udnyttelse af trillium og forbyde indsamling uden jordejernes tilladelse.

Hvorfor er det ulovligt at plukke trilliums?

DEN SÅ-TANKEDE INGEN PLUG'LOV'

Det er dog ikke tilrådeligt at plukke blomsten, da det kan skade planten alvorligt, og det kan tage år at komme sig over skaden. Det er i øjeblikket ulovligt at at vælge trillium i British Columbia, Michigan og New York, men ikke Ontario.

Hvorfor er det ulovligt at plukke trillium i Michigan?

Plukke trillium frarådes fordi de tre blade under blomsten er plantens eneste fødekilde. Fem sorter af trillium er truet, men ikke den mest almindelige hvide trillium.

Kan du dyrke trillium?

Trillium kan dyrkes i lerjord, hvis det ændres med tørvemos og kompost. Mellemrum: Placér de små jordstængler (rødder) omkring 6- til 12-tommer fra hinanden og omkring 2- til 4-tommer dybe. Trillium formerer sig naturligt til klumper med flere blomster, men det kan tage 2 til 4 år efter plantning.

Har du lov til at transplantere trillium?

A: Trillium er ikke kun nemme at transplantere i fuldt flor, du kan dele dem, mens du er i gang. Jeg lærte dette, mens jeg indkøbte planter til at sælge på Master Gardener plantesalg, da enen ven tillod mig at grave en enorm indfødt Trillium ovatum op. … Da jeg gravede planten, begyndte rodklumpen at falde fra hinanden.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"