Er ianthe tamlins makker?

Indholdsfortegnelse:

Er ianthe tamlins makker?
Er ianthe tamlins makker?
Anonim

Ianthe er vendt tilbage fra Vallahan og har taget en rolle i Tamlin's Court, hvor hun fungerer som companion for Feyre. Hun hjalp med at planlægge brylluppet og påtog sig rollen som at forrette det.

Hvem er Tamlins makker?

Tamlin forelsker sig i Feyre Selvom forholdet til Tamlin i starten er svært, vinder han til sidst Feyres tillid og interesse.

Er Rhys og Feyre kærester?

I A Court of Mist and Fury afsløres det, at parret er ægtefæller, et bånd, der æres og værdsættes i hele feverdenen. Bagefter støder de ikke på hinanden, før Rhysand dukker op i Spring Court, og bliver overrasket, da han finder ud af, at Feyre bor sammen med Tamlin og Lucien.

Elsker Nesta Feyre?

Hun viser åbenlyst sin hengivenhed for Elain, og ikke til Feyre, som oprindeligt tror, at Elain er den eneste person, Nesta virkelig elsker og ville gøre alt for at beskytte. Feyre indser senere, at Nesta føler tingene stærkere end andre mennesker, og har bygget et skjold omkring sig selv for at beskytte sit hjerte.

Sover Nesta med Cassian?

-Engang Nesta og Cassian faktisk sover sammen, som i snoozing, ikke seksuelt, slår Cassian altid sine vinger om hende. -Det når til et punkt, hvor de bogstaveligt t alt tager lur sammen, fordi vægten af hans vinger er en fast bestanddel i deres soveproces på sengen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Do ut des meaning?
Læs mere

Do ut des meaning?

Do ut des dō ūt dās. “jeg giver for at du kan give.”(1) I romersk ret, en ugyldig kontrakt, hvor den ene parts præstation opfylder … Generelle links til dette værk. Forord. Kvitteringer. Hvad betyder sætningen do ut des? : en kommutativ kontrakt, hvorved noget gives, så noget kan modtages til gengæld.

Har Australien nogensinde haft en cyklon?
Læs mere

Har Australien nogensinde haft en cyklon?

Cyclone Joan, 1975: en af de mest intense tropiske cykloner nogensinde, der har ramt Australien, denne gang på den nordvestlige kyst. Det beskadigede bygninger i den afsidesliggende by Port Headland og også jernbaner. Hvor mange cykloner har Australien haft?

Hvad betyder eng?
Læs mere

Hvad betyder eng?

Engelsk er et vestgermansk sprog i den indoeuropæiske sprogfamilie, som oprindeligt blev t alt af indbyggerne i det tidlige middelalderlige England. Det er opkaldt efter anglerne, et af de gamle germanske folk, der migrerede til det område i Storbritannien, der senere tog deres navn, England.