Skal du tage den første maske ud, når du strikker?

Indholdsfortegnelse:

Skal du tage den første maske ud, når du strikker?
Skal du tage den første maske ud, når du strikker?
Anonim

Når du glider den første maske i en række, skub den altid vrang, da dette bevarer stingretningen, mens højre ben holdes foran, så det er korrekt placeret til næste gang du skal arbejde med det. … Det vil sige, tag masken med garnet bagpå, hvis det er en strikket række; foran, hvis det er en vrang række.

Skal du altid skride første maske, når du strikker?

Først og fremmest, medmindre vejledningen angiver andet, glidning sker altid vrangvis. Den eneste måde at holde det rigtige "ben" vendt fremad i din strikning er at tage masken løs, som om den skulle strikkes vrang, og det er lige meget, om du er på retsiden eller vrangen af dit arbejde.

Skal jeg tage den første maske strikket eller vrang?

Hvis du glider masken strikket, vrider du masken, så den bliver monteret med venstre ben foran nålen, frem for højre ben. At skride vrang er mere almindeligt, faktisk, hvis en strikkeopskrift siger, at man skal tage en maske uden at specificere hvilken vej, skal man tage masken vrang.

Hvordan stikker du den første maske i strikning?

For at tage en maske strikket, indsætter du din højre pind bag venstre pind, som om du skulle færdiggøre en strikket maske. Men i stedet for at slå om og faktisk færdiggøre en strikmaske, sender du blot den første maske fra venstre pind over på højrenål.

Hvorfor stikker du en maske i strikning?

At glide en maske betyder det er ikke strikket den runde. Der er ikke tilføjet ekstra garn. Så en slipsøm vil naturligvis trække garnet en lille smule strammere fra den ene række til den næste. Dette resulterer i en ensartet spænding og stingstørrelse fra række til række.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er sencha-tema?
Læs mere

Hvad er sencha-tema?

Sencha Themer giver dig mulighed for at style Ext JS-, ExtAngular- og ExtReact-apps og få dem til at se godt ud. Du kan oprette brugerdefinerede temaer ved hjælp af grafiske værktøjer – uden at skrive kode. Themer giver dig adgang til komponenter og inspektionsværktøjer til at indstille finkornede stilarter og generere temapakker med dynamiske stylesheets.

Er quincy market og faneuil hall det samme?
Læs mere

Er quincy market og faneuil hall det samme?

Faneuil Hall Marketplace - også kaldet Quincy Market - tilbyder 100+ butikker, håndværksvogne, restauranter og pubber lige ved Bostons berømte Freedom Trail. … Faneuil Marketplace omfatter fire historiske bygninger. Hvad hedder Faneuil Hall?

Er gnu et godt snowboardmærke?
Læs mere

Er gnu et godt snowboardmærke?

Gnu – GNU Snowboards er nogle af de mest uhyrlige snowboards på markedet. … GNU har hovedkontor i staten Washington siden 1977 og laver ekstremt progressive bestyrelser, samtidig med at det er en af de mest miljøbeskyttende virksomheder i branchen.