Kan lars Ulrich tale dansk?

Indholdsfortegnelse:

Kan lars Ulrich tale dansk?
Kan lars Ulrich tale dansk?
Anonim

Ulrich blev født i Gentofte, Danmark i 1963 og flyttede til Los Angeles i en alder af seksten, før han sluttede sig til metalbandet. I en tale med Danmarks Ekstra Bladet sagde Ulrich: "Jeg er hundrede procent dansk statsborger, jeg betaler skat i USA, men jeg kan ikke stemme i Amerika."

Er Lars Ulrich en dansk ridder?

Ulrich blev slået til ridder i sit hjemland Danmark. Han blev tildelt Ridderkorset af Dannebrogsordenen den 26. maj 2017 af Margrethe II.

Er Lars Ulrich amerikansk statsborger?

“Jeg er hundrede procent dansk statsborger. Jeg betaler skat i U. S. A., men jeg kan ikke stemme i Amerika," … Presset om, hvem han ville stemme på, hvis han var amerikansk statsborger, sagde Ulrich: "Jeg tror, at folk, der kender mig godt, og fans derude, kan læg sandsynligvis to og to sammen."

Er Lars Ulrich faktisk en god trommeslager?

Faktisk er Lars Ulrich en ret god trommeslager. Medmindre du taler om en solist, er værdien af en musiker, hvordan han bidrager til ensemblets overordnede lyd.

Hvor rig er Jason Newsted?

Jason Newsted Net Worth: Jason Newsted er en amerikansk heavy metal-musiker, der har en netto værdi på $60 millioner. Han er bedst kendt for at spille basguitar med bandet Metallica. Han har også været tilknyttet bandene Voivod og Flotsam og Jetsam.

Anbefalede: