Hvor meget tjener ted mosby?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener ted mosby?
Hvor meget tjener ted mosby?
Anonim

2 Ted Mosby Ifølge Business Insider er gennemsnitslønnen for en Columbia-professor over $220k, og kombineret med det mærkelige arkitektjob, som Ted selv siger tjener "gennemsnitligt penge," han klarer sig meget godt for sig selv.

Hvad er Ted Mosbys løn?

Joshs rolle som Ted Mosby er bestemt hans krav på berømmelse, og vi kender ham bedst (og vil altid) som fortælleren og den sunde mand i denne sitcom. Desuden er det ret fantastisk at lave $225.000 for et afsnit for en sitcom (med omkring 24 afsnit om sæsonen), og han græder bestemt ikke over, at dette er hans største rolle til dato.

Hvor meget er Ted Mosby værd?

Josh Radnor som Ted Mosby

Ifølge en førende medieportal er skuespillerens nettoværdi $30 millioner, hvilket er omkring Rs 228 crores. Bortset fra How I Met Your Mother har skuespilleren blandt andre været med i Liberal Arts, Hunters og Rise. Han bliver også bet alt for at optræde ved begivenheder og ceremonier.

Hvor meget er Barney Stinsons løn?

Plus snesevis af andre jakkesæt, han nævner gennem hele serien. Barney tjener $1.173.312 om året.

Hvem fik mest bet alt i Himym?

Siden Harris bragte sådan elektricitet til serien, var højest - paid medvirkende. Selvom der ikke er nogen rapporter om, hvor meget han tjente i sæson 1, tog han hjem $400.000 pr. afsnit for serien'sidste sæson, ifølge Insider.

Anbefalede: