Er ninja stadig relevant?

Indholdsfortegnelse:

Er ninja stadig relevant?
Er ninja stadig relevant?
Anonim

Ninja er en tidligere Halo-pro, og opnåede også en vis popularitet ved at spille PUBG, men selvfølgelig var det Fortnite, der tog ham til toppen. Han har knap nok spillet Fortnite i 2021, først for nyligt vendt tilbage med et par streams i maj. I stedet har han brugt langt størstedelen af sin tid på at streame Valorant og League of Legends.

Hvor mange seere får Ninja nu?

Ninjas gennemsnitlige seertal pr. stream er nede på 3, 600, hvilket er godt for et fald på 50 % i juli måned 2021. Ninja har kun streamet i alt 89 timer i juli, hvilket er et stort fald i forhold til tidligere måneder.

Er Ninja stadig god til Fortnite?

Han var heller ikke bare en sjov personlighed; Ninja var virkelig god til Fortnite, og holdt ofte stand mod verdens bedste ved store begivenheder. Mens hans konkurrencefordel fik seertallet til at skyde i vejret, har han på det seneste taget en meget mere afslappet tilgang.

Er Fortnite ved at dø?

Spillet har stået over for en stød nedgang i popularitet. Selvom det nok er for tidligt at konkludere, at Fortnite er ved at "dø", er spillets popularitet helt sikkert set. et støt fald gennem årene.

Hvorfor er Ninja ikke længere populær?

Ninja har angiveligt mistet 90 % af sine Twitch-tilhængere, og der er ingen konkret grund til dette. … Dette kan være på grund af hændelsen i 2019, hvor Ninja besluttede at slutte sig til Mixer tilbage i 2019 som en del af en eksklusivitetsaftale. Men han kom tilbagetil Twitch efter blandingen blev lukket.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .