Skal jeg gemme eksotisk cipher?

Indholdsfortegnelse:

Skal jeg gemme eksotisk cipher?
Skal jeg gemme eksotisk cipher?
Anonim

Spillere behøver ikke at købe den aktuelle sæson for at få denne eksotiske chiffer; at nå niveau 55 er det eneste krav til. Da dette er den eneste eksotiske chiffer i sæsonkortet, er det bedst at gemme dette, indtil du har brug for det.

Skal jeg gemme eksotisk krypteringsnummer til hinsides lyset?

Beyond Light vil sandsynligvis tilføje mere rustning og våben Exotics til den tilfældige drop-pulje, ligesom Forsaken gjorde i 2018. Hvis du gemmer din Exotic Cipher indtil efteråret, kan du hente to nye Exotics næsten med det samme.

Hvilken eksotisk skal jeg bruge min cipher på?

Her er mine anbefalinger til, hvilke Exotics du skal hente først: Eriana's Vow (nyttigt i Nightfalls, alle aktiviteter med Champions, PvP). Devil's Ruin (nyttig i aktiviteter med Champions, sjov og kraftfuld). Bastion (nyttigt i PvP).

Hvad får du for at demontere eksotiske Cypher?

Når du afmonterer en eksotisk genstand, får du en flok legendariske Shards og endda en chance for at få en Enhancement Core. Disse kerner kan bruges til at bearbejde et stykke rustning og give det en ekstra evne, som det ikke havde før.

Skal jeg købe eksotisk Engram fra XUR?

Engrammet, han tilbyder, vil give dig noget, du ikke allerede har, og et tilfældigt rustningsstykke, hvis du har alt. Du bør købe de sæt ting, han har først (som er billigere med 29 skår for våbnet og 23 skår for hver panserbrik), hvis du ikke har de ting førkøb af engrammet. Køb det ja.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"