Hvorfor kaldes de boomboxes?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kaldes de boomboxes?
Hvorfor kaldes de boomboxes?
Anonim

De var ikke bare bærbare båndafspillere med indbyggede højttalere. Du kunne optage fra radioen, og de fleste havde dobbelte kassettebåndoptagere, så hvis du gik ned ad gaden og hørte noget du kunne lide, kunne du gå hen til barnet og bede om at kopiere en kopi. De blev kaldt boomboxes eller ghettoblastere.

Hvorfor hedder det boombox?

Før bærbare højttalere, før ipod'en, før Walkman og MP3-afspillere var der boomboxen. Navnet på den bærbare, batteridrevne radio/kassetteafspiller var delvist på grund af dens tunge, æstetiske æstetik og dens basforstærkende højtalere (boom).

Er boomboxes stadig en ting?

Som deres navn antyder, er boomboxes højlydte og giver en masse boom for pengene. Originale boomboxes produceres ikke længere, og kan være dyre at købe brugt, men det betyder ikke, at du er uheldig. Vi har fundet nogle fantastiske boomboxes, der kan meget mere end bare at spille kassetter.

Hvad var den originale ghettoblaster?

A boombox (eller Ghetto Blaster) – dybest set en stor, men bærbar kassetteafspiller med to eller flere højttalere – blev først udviklet af Philips, som udgav deres 'Radiorecorder' i 1969.

Hvornår blev ghettoblastere populære?

Mens ghettoblastere i 70'erne og 60'erne var tilgængelige, var det først 1980'erne, da populariteten steg. Ghettoblasteren blev ikonet foren generation, der både fungerer som et praktisk værktøj og et statussymbol. I dag ser vi stadig boomboxes som en del af 80'ernes og begyndelsen af 90'ernes æstetik.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.