Hvor kan jeg installere whatsapp?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kan jeg installere whatsapp?
Hvor kan jeg installere whatsapp?
Anonim

Installation af WhatsApp Gå til Play Butik, og søg derefter efter WhatsApp. Tryk på INSTALLER under WhatsApp Messenger. Åbn WhatsApp og fortsæt til næste skærm ved at acceptere vores servicevilkår. Bekræft dit telefonnummer.

Hvordan kan jeg installere WhatsApp uden App Store?

Åbn en browser på din enhed og gå til apkmirror.com og søg efter WhatsApp, eller du kan direkte klikke her for at få WhatsApp Apk. Vælg den seneste version af Whatsapp på listen. Du kan også kun installere betaversionen, hvis du ønsker at bruge Whatsapp beta i stedet.

Hvordan installerer jeg WhatsApp på min telefon?

  1. Downloader WhatsApp på en Android-tablet eller. smartphone.
  2. Download WhatsApp på din Android-tablet eller. smartphone.
  3. Trin 1: Åbn Play Butik-appen. Se efter et ikon som dette: …
  4. Trin 2: Søg efter WhatsApp-appen Øverst på skærmen er en søgelinje. Skriv 'WhatsApp Messenger'. …
  5. Trin 4: Installer appen.

Er der nogen anden måde at downloade WhatsApp på?

Den ene er at åbne Google Play, skrive 'WhatsApp' i søgefeltet og se efter 'WhatsApp Messenger' ved 'WhatsApp Inc'. Tryk på det, tryk på 'installer' og vent på, at det vises på din telefon. Den anden måde at gøre det på er at gå til whatsapp.com/dl i din telefons browser.

Kan vi installere WhatsApp på computeren?

WhatsApp kan bruges på dit skrivebord uden en browser. For at installere WhatsAppDesktop på din computer, download den fra Microsoft Store, Apple App Store eller WhatsApp-webstedet. WhatsApp Desktop fungerer kun på computere, der opfylder følgende operativsystemkrav: Windows 8.1 eller nyere.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er straffen, hvis nogen, for overbidrag til en ira?
Læs mere

Hvad er straffen, hvis nogen, for overbidrag til en ira?

IRS vil debitere dig en 6 % bødeskat af det overskydende beløb for hvert år, hvor du ikke foretager dig noget for at rette fejlen. Hvis du f.eks. bidrog med 1.000 USD mere, end du fik lov til, skylder du 60 USD hvert år, indtil du retter fejlen.

Hvor gammel stephen hendry?
Læs mere

Hvor gammel stephen hendry?

Stephen Gordon Hendry MBE er en skotsk professionel snookerspiller og kommentator for BBC og ITV. Som syvdobbelt verdensmester er han den mest succesrige spiller i den moderne æra af verdensmesterskabet i snooker og har rekorden for flest sæsoner som nummer ét i verden.

Er tyrefægtning stadig lovlig?
Læs mere

Er tyrefægtning stadig lovlig?

Selvom lovligt i Spanien, har nogle spanske byer, såsom Calonge, Tossa de Mar, Vilamacolum og La Vajol, forbudt tyrefægtning. Der er kun få lande i hele verden, hvor denne praksis stadig finder sted (Spanien, Frankrig, Portugal, Mexico, Colombia, Venezuela, Peru og Ecuador).