Hvorfor holdt glattejern op med at virke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor holdt glattejern op med at virke?
Hvorfor holdt glattejern op med at virke?
Anonim

Der er flere grunde til, at dit strygejern ikke tænder. Tjek ledningen for flossede eller blottede ledninger. Hvis det er i orden, kan det enten være en defekt tænd/sluk-knap eller en sprunget sikring. Se vores fejlfindingsvejledning her for at få flere oplysninger.

Hvordan reparerer du et glattejern, der ikke vil tænde?

Tag strygejernet ud af stikkontakten, og vent et par sekunder. Hvis strygejernet blev tabt, eller den elektriske ledning blev trukket for langt ud, kan den have løsnet sig eller frakoblet stikkontakten. Tænd for strømmen til stikkontakten igen. Sæt fladjernet tilbage i stikkontakten.

Har glattejern holdt op med at virke?

Tja, selvom de er elektriske, siger en ekspert, at hårglattejern kan og udløber – og du bør udskifte dem meget oftere, end du måske forventer. … 'Forældede strygejern er ikke altid rigtige temperaturer, som ofte kan brænde håret,' tilføjer Jackie.

Slides glattejern op?

Som med ethvert elektrisk apparat, vil hårglattejern blive slidt med tiden, men at bruge et strygejern, der allerede har passeret sidste salgsdato, kan virkelig skade dit hår. … Hvis pladerne er ridset eller ser ud til at være slidt tynde i den ene del, er det tid til at droppe dit glattejern.

Hvordan ved du, om dit glattejern er i stykker?

Mens din varmeindikatorlampe burde blinke, når den varmer op, når du har nåetden ideelle temperatur og startede stylingen, burde den slet ikke blinke. Hvis indikatoren blinker, mens den er i brug, er det et sikkert tegn på, at dine glattejern er på vej ud, hvilket også kan skade dit hår.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.