Hvor gammel er geoff ramsey?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er geoff ramsey?
Hvor gammel er geoff ramsey?
Anonim

Geoffrey Lazer Ramsey er en amerikansk stemmeskuespiller, filmproducent og internetpersonlighed. Han var med til at stifte produktionsselskabet Rooster Teeth og er kendt for at give udtryk for Dexter Grif i webserien Red vs. Blue. Han var også med til at stifte Achievement Hunter, en spilafdeling af Rooster Teeth.

Var Geoff Ramsey i militæret?

Han var semi-pro bowler i sine teenageår og meldte sig ind i den amerikanske hær, før han afsluttede gymnasiet, og begyndte kort efter grundtræning i Fort Jackson i South Carolina. … Ramsey tjente i den amerikanske hær fra 1993 til 1998 og var udstationeret i Fort Monmouth fra 1997 til 1998.

Hvorfor forlod Gavin Rooster Teeth?

Free blev kreativ direktør for Rooster Teeth i oktober 2015 og erstattede Burnie Burns, som derefter blev forfremmet til chief creative officer. Han trådte dog tilbage i begyndelsen af 2016, fordi han ville "dedikere sin tid i 2016 til The Slow Mo Guys." … Filmen blev udgivet i biografen den 27. januar 2016.

Hvorfor blev Joel fyret fra hanetænder?

Selv om Joel skrev "afskediget" i anførselstegn, ser det ud til, at han blev fordrevet fra Rooster Teeth for hans upassende reaktion på Black Lives Matter-bevægelsen og hans uberegnelige adfærd (dette omfatter, at han roder efter John McCains kræft for at dræbe ham og påstås at poste højreorienterede konspirationsteorier).

Er Gavin gratis millionær?

Gavin Gratis netværd: Gavin Free er en engelsk filmskaber, der har en nettoværdi på $5 millioner. Han blev født den 23. maj 1988 i Oxfordshire, England og startede sin karriere med at arbejde på reklamer og med musikvideoer.

Anbefalede: