Hvorfor trak makunouchi ippo sig tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor trak makunouchi ippo sig tilbage?
Hvorfor trak makunouchi ippo sig tilbage?
Anonim

I historien viser IPPO symptomer på "kronisk traumatisk encefalopati" (CTE), og han beslutter sig for at gå på pension. Han tjener i øjeblikket som træner for andre boksere.

Blev Makunouchi Ippo pensioneret?

Denne saga fokuserer på Ippo Makunouchis fed pensionering efter hans løfte til Kumi Mashiba. Ippo forbliver involveret i sin elskede sport og bliver en anden for sine medgymnaster, da han hjælper dem med at finde den vej, de har mistet, og de mange tanker efter pensionering, der rejser sig gennem det nye synspunkt, han valgte.

Kommer Ippo nogensinde tilbage?

Deets Inside. Manga-webserien fra 1989 har fuldført sine fantastiske lange 30 år, mens dens super spændende tilpasning er ved at fejre sit tyveårs jubilæum.

Har Ippo holdt op med at bokse?

Efter at have trukket sig tilbage fra boksning, er han blevet træner og er en anden for sine træningskammerater, mens han træner Taihei Aoki og Kintarō Kaneda.

Besejrer Ippo Ricardo Martinez?

Ippo formåede ikke at slå ham en gang eller ændre hans rolige udtryk. Efter at Ricardo bemærkede, at Ippo var bevidstløs efter let at have besejret Dempsey Roll med kun sin venstre side, aflyste Ricardo sessionen for ikke at skade den japanske mesters stolthed.

Anbefalede: