Hvem er fm-dufte?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er fm-dufte?
Hvem er fm-dufte?
Anonim

Hvad er FM-verden? Federico Mahora World er en prisvindende global virksomhed, der sælger kosmetik og rengøringsprodukter. FM arbejder i partnerskab med DROM Fragrances for at skabe deres parfumekollektion. Duftene er skabt på Drom Factory, som er baseret i München, Tyskland.

Er FM-dufte ægte?

FM-parfumer kommer fra en fabrik i München, Tyskland, som er markedsledere med en andel på over 80 %, hvilket gør dem til de største parfumeudviklere og -producenter i verden. Dufte er designet eller blot produceret her, som du kan finde under navnene på designermærker.

Hvad står FM-dufte for?

FM, også kendt som Federico Mahora, har eksisteret i over 15 år. … Drom-fabrikken ligger i München, Tyskland, som FM får deres dufte fra, og derfor lugter FM-duftene ligesom de rigtige designere.

Lufter FM-dufte som den ægte vare?

De er velkendte for deres dufte, men for at være ærlig finder jeg dem ubrugelige. Ja, de dufter fantastisk og ofte ligner den rigtige parfume, men lugten varer i to sekunder.

Er FM-duft den samme?

Er FM-parfumer falske? De er ikke forfalskninger eller kopier – de indeholder de samme duftolier, der stammer fra DROM-fabrikken i Tyskland, hvor folk som store mærker såsom Chanel også køber deres olier.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.