Hvor lyst er tarazed?

Indholdsfortegnelse:

Hvor lyst er tarazed?
Hvor lyst er tarazed?
Anonim

Gamma Aquilae, latiniseret fra γ Aquilae og formelt kendt som Tarazed, er en stjerne i stjernebilledet Aquila. Den har en tilsyneladende visuel størrelse på 2,712, hvilket gør den let synlig for det blotte øje om natten. Parallaksemålinger placerer den i en afstand af 395 lysår fra Solen.

Er Tarazed lysere end solen?

Og det er, hvad der er sket med Tarazed. Den er omkring hundrede gange Solens diameter. Det får den til at skinne cirka 2500 gange stærkere end Solen. Og det gør det nemt at se, selvom det er næsten 400 lysår væk.

Hvilken farve er Tarazed?

Tarazed, Gamma Aquilae (γ Aql), er en orange lysende kæmpestjerne placeret i stjernebilledet Aquila (Ørnen).

Hvad betyder farven på Tarazed?

Tarazed er en stjerne af typen Luminous Giant Star. Tarazed er en K3II lysende kæmpestjerne baseret på den spektrale type, der blev registreret i Hipparcos stjernekatalog. … Baseret på stjernens spektr altype (K3II) er stjernens farve orange til rød. Tarazed er et binært eller multiple stjernesystem.

Er Tarazed en dværgstjerne?

Dens lysstyrke og temperatur antyder en masse omkring fem gange solenergi. Selvom stjernen kun er lidt over 100 millioner år gammel, er stjernen sandsynligvis allerede ved at smelte helium sammen til kulstof i sin kerne, kernen vil i sidste ende blive en hvid dværg, noget der ligner ledsageren til Sirius.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har det nogensinde sneet i modesto ca?
Læs mere

Har det nogensinde sneet i modesto ca?

Den største snedybde på noget tidspunkt i rekordperioden i Modesto var 1 tomme optaget den 21. januar 1962. Der er målbart snefald over dette område kun cirka en gang hvert 10.-20. år eller deromkring. Det største 1-dags snefald, der er registreret i Modesto, var 1,5 tommer registreret den 21.

Skal jeg flytte til Moreno Valley?
Læs mere

Skal jeg flytte til Moreno Valley?

Moreno Valley er et perfekt sted for folk fra alle samfundslag i livet. Der er restauranter, parker, indkøbscentre og skoler over alt i byen. Der er lave kriminalitetsrater og lave trafikrater. Moreno Valley er et vidunderligt sted at besøge og leve generelt.

Er intradag handel tilladt i islam?
Læs mere

Er intradag handel tilladt i islam?

Marginhandel, dagshandel, optioner og futures anses for at være forbudt af sharia af "flertallet af islamiske lærde" (ifølge Faleel Jamaldeen). Er aktiehandel haram i islam? Handel med aktier halal eller haram? Aktierne er af en virksomhed, der ikke beskæftiger sig med et produkt/tjenester, som er haram.