Hvilken tilstand er Kuala Lumpur i?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken tilstand er Kuala Lumpur i?
Hvilken tilstand er Kuala Lumpur i?
Anonim

Det er landets største byområde og dets kulturelle, kommercielle og transportcenter. I 1972 blev Kuala Lumpur udpeget som en kommune, og i 1974 blev denne enhed og tilstødende dele af det omkringliggende Selangor-stat et føder alt territorium. Kuala Lumpur, Malaysia, i skumringen.

Er Kuala Lumpur en stat eller by?

Kuala Lumpur er hovedstaden og den største by i Malaysia. Kuala Lumpur er et af de tre malaysiske føderale territorier. Det er en enklave i staten Selangor, på den centrale vestkyst af halvøen Malaysia. I Malaysia omtales byen almindeligvis som KL.

Hvor mange stater har Malaysia?

Malaysia består af 13 stater og tre Wilayah Persekutuan (WP) eller føderale territorier, som omfatter Labuan, et offshore finanscenter i øst; nationens hovedstad, Kuala Lumpur; og det administrative center, Putrajaya - begge mod vest.

Er Malaysia et fattigt land?

Malaysia er en af de mest åbne økonomier i verden med et forhold mellem handel og BNP på i gennemsnit over 130 % siden 2010. … Efter at have revideret sin nationale fattigdomsgrænse i juli 2020, 5,6 % af de malaysiske husholdninger lever i øjeblikket i absolut fattigdom.

Hvilken race kom først til Malaysia?

Det ældste komplette skelet fundet i Malaysia er den 11.000 år gamle Perak Man, som blev udgravet i 1991. De oprindelige grupper på halvøen kan opdelesi tre etniciteter, Negritos, Senoi og proto-malayserne. De første indbyggere på den malaysiske halvø var sandsynligvis Negritos.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvordan måles etco2?
Læs mere

Hvordan måles etco2?

Mængden af kuldioxid udåndet ved slutningen af hvert åndedræt (EtCO2) måles gennem en sensor placeret mellem patientens luftvej og ventilator og vises derefter numerisk og grafisk som en bølgeform. … Åndedrætssystemets primære funktion er at udskifte kuldioxid med ilt.

Er et ord, der ikke kan udfyldes?
Læs mere

Er et ord, der ikke kan udfyldes?

Betydningen af "unfillable" i den engelske ordbog Unfillable er an adjektiv. Adjektivet er det ord, der ledsager substantivet for at bestemme eller kvalificere det. Kan udfyldes et korrekt ord? Ja, kan udfyldes er i scrabble-ordbogen.

Hvor kommer birma-katte fra?
Læs mere

Hvor kommer birma-katte fra?

Birmaen, også kaldet "Burmas hellige kat", er en huskatterace. Birmaen er en langhåret, farvespids kat, der er kendetegnet ved en silkeagtig pels, dybblå øjne og kontrasterende hvide "handsker" på hver pote. Racenavnet er afledt af Birmanie, den franske form for Burma.