Kan du stave til ecuador?

Indholdsfortegnelse:

Kan du stave til ecuador?
Kan du stave til ecuador?
Anonim

Ecuador, landet i Sydamerika. Stavet med c og d på engelsk og spansk, men med q og t eller q og d på nogle andre sprog. Ækvator, linjen der deler nord og syd halvkugler. Stavet med q og d på spansk, men med q og t på engelsk og de fleste sprog.

Hvad er den korrekte stavning af Ecuador?

Et land i Sydamerika. Officielt navn: Republikken Ecuador.

Hvad betyder ordet Ecuador?

Landets navn betyder "Ækvator" på spansk, afkortet fra det spanske officielle navn, República del Ecuador (lit. "Ækvatorrepublikken"), afledt af det fhv. Ecuador Department of Gran Colombia etableret i 1824 som en afdeling af det tidligere territorium for den kongelige publikummer i Quito.

Er Ecuador et spansk land?

Ecuador var en del af Inkariget, indtil spanierne ankom og gjorde krav på landet som en spansk koloni. I tre hundrede år kontrollerede spanierne Ecuador. I 1822 blev Ecuador uafhængig af Spanien.

Hvad er den korrekte stavning af Shankar?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Sankar er et sanskritord, der betyder "velgørende" eller "giver af lyksalighed". Shankar er også navnet på den hinduistiske gud, Lord Shiva (Shiva shankara). Den sydindiske version af Shankara skrives nogle gange som "Sankara".

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"