For dataforsker hvilken grad?

Indholdsfortegnelse:

For dataforsker hvilken grad?
For dataforsker hvilken grad?
Anonim

Du skal have mindst en bachelorgrad i datavidenskab eller computerrelateret felt for at få foden inden for døren som dataforsker på begynderniveau, selvom de fleste datavidenskabelige karrierer vil kræve en kandidatgrad.

Hvilken grad er bedst for dataforskere?

Med 18,3 % er Computer Science den mest velrepræsenterede grad blandt datavidenskabsfolk. Dette er ikke et komplet chok, da gode programmeringsevner er afgørende for en succesfuld karriere på området. Det er ikke så overraskende, at en grad i statistik eller matematik er blandt toppen af listen (16,3%).

Hvad er kvalifikationen for dataforsker?

Sandheden er, at de fleste dataforskere har en Master's degree eller Ph. D, og de tager også onlinetræning for at lære en særlig færdighed, såsom hvordan man bruger Hadoop eller Big Data-forespørgsel. Derfor kan du tilmelde dig en kandidatuddannelse inden for datavidenskab, matematik, astrofysik eller ethvert andet relateret område.

Hvad er en dataforskers løn?

Den gennemsnitlige dataforskerløn er $100, 560, ifølge U. S. Bureau of Labor Statistics. Den drivende faktor bag høje datavidenskabslønninger er, at organisationer indser kraften i big data og ønsker at bruge dem til at drive smarte forretningsbeslutninger.

Er Data Science svært?

På grund af de ofte tekniske krav til Data Science-job kan det være mere udfordrende atlære end andre områder inden for teknologi. At få styr på så mange forskellige sprog og applikationer giver en ret stejl indlæringskurve.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.