Hvem bliver straffet mest på upraktiske jokere?

Indholdsfortegnelse:

Hvem bliver straffet mest på upraktiske jokere?
Hvem bliver straffet mest på upraktiske jokere?
Anonim

Det er Ja Crispy, der er blevet straffet mere end nogen anden i programmet, i alt 52 gange! Ikke langt efter er alles yndlingsmenneske ilder, Murr, som - trods sine "idiotsikre" planer - er blevet ramt med en straf 48 gange.

Hvem blev straffet mest på Impractical Jokers?

Ifølge u/finishermedal er den komiker, der hidtil har modtaget flest straffe på Impractical Jokere, Sal. Som deres diagram viser, har Sal måttet udstå forskellige former for ydmygelse ikke mindre end 67 gange. I skarp kontrast har Joe kun tabt 42 gange.

Hvilken fyr døde på Impractical Jokers?

Joseph Gatto blev fundet død i sit Silver Lake-hjem i torsdags.

Hvem var den første, der blev straffet på upraktiske jokere?

Denne episode er den eneste episode, hvor en af jokerne forspilde en udfordring uden at få en overraskende straf. Denne episode markerer Sals første straf såvel som den første straf nogensinde, da det er det første afsnit. Q's tur i Worst Cashiers Ever ville blive en af de mest populære vendinger i showet.

Forlod Q upraktiske jokere?

For i morgen vender han tilbage til et helt nyt afsnit af IMPRACTICAL JOKERS kl. 10/9c på truTV! …

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.