Var Bretagne og Adam en match?

Indholdsfortegnelse:

Var Bretagne og Adam en match?
Var Bretagne og Adam en match?
Anonim

Alligevel fortsatte reality-tv-duoen med at tilslutte sig næsten hver eneste episode efter kendsgerningen. Til sidst blev det bekræftet, at Brittany's Perfect Match var Joey Dillon, og Adam's Perfect Match var Shanley McIntee.

Gik Brittany og Adam i sandhedsboden?

Tilbage i huset er deltagerne uenige om, hvem der skal gå ind i Truth Booth, Kayla og Ryan, Brittany og Adam eller Dillan og Jessica. Jessica og Dillan er udvalgt til at gå ind i Truth Booth, og de er ikke et match.

Hvem var Adams match, er det dig?

I slutningen af sæsonen blev hans perfekte match afsløret til at være Shanley McIntee, men parret fortsatte ikke med et romantisk forhold.

Hvem var Brittanys kamp?

Brittany Baldi, en åbenhjertig pige med en tyk Boston-accent, besluttede i piloten, at Adam Kuhn var hendes match, og uanset om hun skulle overtale fra sine meddeltagere eller fra Adam selv kunne overbevise hende om andet.

Hvem var de perfekte kampe på, er du den ene sæson 3?

Vi delte hele listen over Are You The One sæson 3 perfekte kampe via Fandom:

  • Zak Longo og Kayla Brackett.
  • Alec Gonzalez og Amanda Garcia.
  • Tyler Johson og Cheyenne Floyd.
  • Austin Sheets og Britni Thornton.
  • Nelson Thomas og Stacy Gurnevich.
  • Chuck Mowery og Melanie Velez.
  • Mike Crescendo ogKiki Cooper.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.