Hvilken præsident tjente to gange, men ikke i træk?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken præsident tjente to gange, men ikke i træk?
Hvilken præsident tjente to gange, men ikke i træk?
Anonim

Den første demokrat, der blev valgt efter borgerkrigen i 1885, vores 22. og 24. præsident, Grover Cleveland, var den eneste præsident, der forlod Det Hvide Hus og vendte tilbage til en anden periode fire år senere (1885-1889 og 1893-1897).

Kan en præsident køre 2 ikke-på hinanden følgende valgperioder?

Ingen person må vælges til præsidentembedet mere end to gange, og ingen person, der har haft præsidentembedet eller fungeret som præsident i mere end to år af en periode, som en anden person var i valgt præsident skal vælges til præsidentens embede mere end én gang.

Hvem var den 23. præsident?

Benjamin Harrison var USA's 23. præsident fra 1889 til 1893, valgt efter at have gennemført en af de første "front-porch"-kampagner ved at holde korte taler til delegationer, der besøgte ham i Indianapolis.

Hvem var den eneste præsident, der sad i mere end to valgperioder?

Den 7. november 1944 bliver præsident Franklin Delano Roosevelt valgt til en hidtil uset fjerde embedsperiode. FDR er fortsat den eneste præsident, der har siddet i mere end to valgperioder.

Er nogen præsident blevet gift under embedet?

"Jeg skal til middag," skrev han til en ven, "men jeg ville ønske, det var for at spise en syltet sild, en schweizerost og en kotelet hos Louis i stedet for de franske ting, jeg skal finde." I juni 1886 giftede Cleveland sig med en 21-åriggamle Frances Folsom; han var den eneste præsident gift i Det Hvide Hus.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.