Hvornår aditi sharma har fødselsdag?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår aditi sharma har fødselsdag?
Hvornår aditi sharma har fødselsdag?
Anonim

Aditi Sharma er en indisk tv-skuespillerinde og model kendt for at spille Meera Dhingra i Kaleerein og Roshni Khan i Yehh Jadu Hai Jinn Ka!. Hun fik sin digitale debut med "Image" Balaji-serien Crashh.

Hvor er Aditi Sharma født?

Early life

Aditi Sharma blev født den 4. september 1996 i New Delhi, Indien til Neeraj Sharma og Meenu Sharma.

Hvad er Aditi's rigtige navn?

Sudeepana Banakar Prabhudeva (født 13. januar 1994), populært kendt under sit kunstnernavn Aditi Prabhudeva, er en indisk filmskuespillerinde, der overvejende optræder i Kannada-biografen.

Hvem er Aditi Sharmas bedste ven?

Aditi Sharma blev et år ældre den 4. september. Skuespillerinden modtog en kæmpe kage på sæt, som hun skar i overværelse af skuespillerne og besætningen og holdt senere en tæt sammentømret fest for sine nære venner, som omfattedeVikram Singh Chauhan og Reem Shaikh.

Hvad er Aditi?

Aditi, (sanskrit: "Det grænseløse") i den vediske fase af hinduistisk mytologi, personificeringen af det uendelige og moderen til en gruppe af himmelske guddomme, Adityaerne. Som en urgudinde omtales hun som moderen til mange guder, inklusive Vishnu i hans dværginkarnation og, i en senere genkomst, Krishna.

Anbefalede:

Interessante artikler
Bliver krydsningsvagter bet alt?
Læs mere

Bliver krydsningsvagter bet alt?

Den gennemsnitlige løn for skolepassager er $41, 126 om året, eller $19,77 i timen, i USA. Folk i den nedre ende af det spektrum, de nederste 10 % for at være præcis, tjener omkring 20.000 USD om året, mens de øverste 10 % tjener 81.000 USD.

Er farah-børster veganske?
Læs mere

Er farah-børster veganske?

Vi fører luksus grusomhedsfri makeup-børster, der ikke indeholder dyrehår. Alle vores makeup børster har syntetiske børster. Vi lancerede F.A.R.A.H-luksuskosmetiklinjen i efteråret 2020, og ligesom vores børster er alt i vores kosmetiklinje også grusomhedsfrit.

Hvor mange dundas-gader i Ontario?
Læs mere

Hvor mange dundas-gader i Ontario?

Men Dundas er den mest bemærkelsesværdige med hensyn til dens længde og indsats for at forbinde 15 gader sammen over fire årtier. Hvor lang er Dundas Street Ontario? Dundas Street løber gennem byen Toronto i 23 kilometer, før den strækker sig mod vest gennem Mississauga.