Er chimpanse stærkere end mennesker?

Indholdsfortegnelse:

Er chimpanse stærkere end mennesker?
Er chimpanse stærkere end mennesker?
Anonim

Chimpanser har stærkere muskler end os – men de er ikke nær så stærke, som mange mennesker tror. … Dette resultat stemmer godt overens med de få test, der er blevet udført, som tyder på, at når det kommer til at trække og hoppe, er chimpanser ca. 1,5 gange så stærke som mennesker i forhold til deres kropsmasse.

Hvor meget stærkere er en chimpanse end et menneske?

Dr. Matthew C O'Neill, fra University of Arizona College of Medicine-Phoenix skrev i PNAS-tidsskriftet, og hans kolleger gennemgik litteraturen om chimpansmuskelydelse og fandt ud af, at de i gennemsnit er 1,5 gange stærkere end mennesker til at trække og hoppe.

Hvorfor er en chimpanse stærkere end et menneske?

Da chimpanser har færre motoriske neuroner, udløser hver neuron et højere antal muskelfibre, og at bruge en muskel bliver mere et alt-eller-intet-forslag. Som et resultat ender chimpanser ofte med at bruge flere muskler, end de har brug for. "Det er grunden til, at aber virker så stærke i forhold til mennesker," skriver Walker.

Hvor meget kan en chimpansebænkpresse?

Tænk på, at et stort menneske kan bænkpresse 250 pund. Hvis tallet "fem til otte gange" var sandt, ville det gøre en stor chimpanse i stand til at bænkpresse 1 ton.

Kan en chimpanse rive din arm af?

At rive et lem af med lethed som på 1 sekund og ikke langsomt som de fleste mennesker, der overvurderer chimpansersiger, du skal faktisk bruge mere end 3552 lbs kraft, så kan chimpanse generere så meget kraft.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor kom ordet komfort fra?
Læs mere

Hvor kom ordet komfort fra?

Verbetet trøste kommer fra det latinske ord comfortare, som betyder "styrke meget." At give trøst er at styrke en andens humør eller fysiske tilstand. Det kan tage lang tid at trøste din mor, efter at hendes kat er forsvundet. Er komfort et egentligt ord?

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?
Læs mere

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?

På grund af dens milde smag og høje røgpunkt røgpunkt Røgpunktet, også kaldet forbrændingspunktet, er den temperatur, ved hvilken en olie eller fedt begynder at producere en kontinuerlig blålig røg, der bliver tydeligt synlig, afhængig af specifikke og definerede forhold.

Udløber ukrudtsmiddel?
Læs mere

Udløber ukrudtsmiddel?

Svar: Insekticider og herbicider har ingen udløbsdato. Næsten alle insekticider og herbicider er lavet til at holde i årevis på hylden. De fleste vil holde i mindst 5 år, så længe du holder låget tæt på og holder det væk fra direkte sollys og områder med høj varme.