Kan en whatsapp-besked betragtes som en håndhæver kontrakt?

Indholdsfortegnelse:

Kan en whatsapp-besked betragtes som en håndhæver kontrakt?
Kan en whatsapp-besked betragtes som en håndhæver kontrakt?
Anonim

Virksomheden ejes af Facebook og har mere end 1 milliard brugere i over 180 lande verden over. Nu, i hvad der ser ud til at være den første, har en domstol i New York fastslået, at en WhatsApp-samtale, hvor afsenderens og modtagerens navne optræder, også betragtes som en underskrevet skrift, hvilket betyder et juridisk bindende dokument.

Er en WhatsApp-besked juridisk bindende?

Kontrakter indgås derfor - og varieres - i telefonopkald, Skype-opkald, Skype-IM'er, ansigt til ansigt-samtaler, e-mail, SMS-beskeder (tekst-)beskeder, WhatsApp-beskeder, Telegram- eller Signalbeskeder - you name it. Faktisk behøver ord ikke engang at blive t alt for at danne en kontrakt, forudsat at hvert af de 5 elementer er til stede.

Holder WhatsApp-beskeder i retten?

Først skal du bevise, at dine gemte WhatsApp historiske chats er relateret til sagen og har en vis indflydelse på sagen. Ellers vil retten ikke acceptere det. … De vil hjælpe med at etablere en forbindelse mellem WhatsApp-historiechatten og sagen, før de indsender WhatsApp-beviser og accepterer dem i retten.

Kan en WhatsApp-samtale bruges som bevis?

Inden for de fremlagte beviser kan inkluderes i det relevante medie, dem, der er opnået med elektroniske midler, der blandt andet gengiver telefonsamtaler, billeder eller lyd. …

Kan WhatsApp-beskeder spores efterslettet?

Så hvis beskeder ikke er gemt på en chatplatforms server, kan de så tilgås eller hentes, selvom brugeren har slettet dem? … Men da chats og opkald gennem Whatsapp og andre messenger-platforme forbliver krypteret ende-til-ende, kan disse ikke opsnappes under transmission, i modsætning til almindelige telefonsamtaler.

Anbefalede:

Interessante artikler
Indeholder zygoter gener?
Læs mere

Indeholder zygoter gener?

Zygoten er udrustet med gener fra to forældre, og derfor er den diploid (bærer to sæt kromosomer). … Zygoten indeholder alle de væsentlige faktorer for udvikling, men de eksisterer udelukkende som et kodet sæt instruktioner lokaliseret i kromosomernes gener.

Hvor skal man bruge vokssmelter?
Læs mere

Hvor skal man bruge vokssmelter?

Vokssmelter er meget nemme at bruge. Du skal blot tage din vokssmelte og placere en eller mere i din varmeovn eller melter. Tænd derefter dit fyrfadslys, eller tænd din varmevarmer, hvis den er elektrisk. Hvad kan jeg bruge brugte vokssmelter til?

Kan fundi-kort hæve kontanter?
Læs mere

Kan fundi-kort hæve kontanter?

Du vil være i stand til at hæve kontanter hos Pick n Pay og Shoprite/Checkers landsdækkende. Denne kontanthævning træder i kraft den 1. juni 2018. … Fundi aftaler med Shoprite/Checkers for at gøre det muligt for studerende at købe busbillet (Translux, Intercape og/eller Greyhound) med deres måltidslomme.