Hvad er tegnene på insulinresistens?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er tegnene på insulinresistens?
Hvad er tegnene på insulinresistens?
Anonim

Nogle tegn på insulinresistens omfatter:

  • En talje på over 40 tommer hos mænd og 35 tommer hos kvinder.
  • Blodtryksmålinger på 130/80 eller højere.
  • Et fastende glukoseniveau over 100 mg/dL.
  • Et fastende triglyceridniveau over 150 mg/dL.
  • A HDL-kolesterolniveau under 40 mg/dL hos mænd og 50 mg/dL hos kvinder.
  • Hudmærker.

Hvad er hovedårsagen til insulinresistens?

Eksperter mener, at fedme, især for meget fedt i maven og omkring organerne, kaldet viscer alt fedt, er en hovedårsag til insulinresistens. Et taljemål på 40 tommer eller mere for mænd og 35 tommer eller mere for kvinder er forbundet med insulinresistens.

Kan du vende insulinresistens?

Heldigvis er insulinresistens en reversibel tilstand. Gennem en kombination af træning, kost og medicin kan insulinresistens styres og i nogle tilfælde fortrydes. Som med præ-diabetes og type 2-diabetes, er det ikke garanteret, at reversering af insulinresistens er permanent.

Hvordan løser du insulinresistens?

Kan du vende insulinresistens?

  1. Deltag i mindst 30 minutters fysisk aktivitet de fleste dage om ugen. Motion er en af de hurtigste og mest effektive måder at vende insulinresistens på.
  2. Tab i vægt, især omkring midten. …
  3. Adopter et højt proteinindhold, lavt sukkerindholddiæt.

Er insulinresistens det samme som diabetes?

Del på Pinterest Insulinresistens kan udvikle sig til type 2-diabetes. Insulinresistens opstår, når overskydende glukose i blodet reducerer cellernes evne til at optage og bruge blodsukker til energi. Dette øger risikoen for at udvikle prædiabetes og i sidste ende type 2-diabetes.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder barseltid?
Læs mere

Hvad betyder barseltid?

n. En kvinde, der lige har født. Hvad betyder puerperal? Puerperium: Tid umiddelbart efter fødslen af en baby. (På latin er en "puerpera" en kvinde i barsel, da "puer" betyder barn og "parere" betyder at føde.

Skal aircondition med bindestreg?
Læs mere

Skal aircondition med bindestreg?

Aircondition, når bruges som et substantiv, er bindestreg. … Aircondition: Både som adjektiv og verbum er bindestreger. Værelset med aircondition. Aircondition en bygning. Staver du klimaanlæg? klimaanlæg er et substantiv. det er maskinen, der køler og renser luften.

Overlevede nogen dybvandshorisonten?
Læs mere

Overlevede nogen dybvandshorisonten?

Om natten den 20. april 2010 overlevede Williams, den ledende elektroniktekniker på olieriggen Deepwater Horizon, næppe en ødelæggende udblæsning, der kostede 11 af hans liv kolleger. … Mark Wahlberg, Kurt Russell og Kate Hudson spiller hovedrollerne i "