Erstattede de brooke i drivhusakademiet?

Indholdsfortegnelse:

Erstattede de brooke i drivhusakademiet?
Erstattede de brooke i drivhusakademiet?
Anonim

I september 2018 blev rollen som Brooke Osmond recastet med Danika Yarosh, efter at Grace Van Dien blev castet i The Village, som blev hentet til serie af NBC for 2018 -19 amerikansk tv-sæson. Sæson 3 blev udgivet på Netflix den 25. oktober 2019.

Hvorfor erstattede de Brooke i Greenhouse Academy?

Grace Van Dien (Brooke) forlod fordi hun fik chancen for at medvirke i en anden tv-serie af NBC kaldet The Village, hvor hun spillede en pige ved navn Katie Campbell. Showet fik dog ikke mange gode seertal og havde dermed kun én sæson. Hun fortsatte dog med at lave en masse andre film.

Hvad skete der med Brooke og Emma på Greenhouse Academy?

Forud for sæson 3 blev det annonceret, at Emma og Brooke blev omarbejdet. I stedet for at omarbejde Jackie, skrottede showet hendes karakter helt. Det var næsten, som om producenterne og forfatterne ønskede at genstarte serien og give den en frisk makeover efter to sæsoner, hvor succesrige de end var med fandom.

Hvor blev Jackie af i Greenhouse Academy?

Jackie bliver først introduceret som en bankrøver ungdomskriminel, som får en chance til ved at blive optaget i drivhuset. Hun gik ind i eksamenslokalet i håndjern og er placeret ved siden af Max Miller.

Hvorfor forlod Sophie drivhuset?

Hun løj derefter for Enzo og resten af bandensagde, at hendes bedstemor var syg i Columbia, og at hun var nødt til at gå. Hun besluttede sig derefter for at slå op med Enzo/lægge et pres på deres forhold, så hun kunne få en bedre mulighed et sted, hvor ingen kendte hendes rigtige fortid.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"