Er der behov for tørreplader?

Indholdsfortegnelse:

Er der behov for tørreplader?
Er der behov for tørreplader?
Anonim

Tørretumbler er ikke nødvendige. Mange mennesker nyder godt af fordelene ved at bruge tørreplader, såsom reduceret statisk elektricitet og en frisk duft. Tørretumbler er dog ikke afgørende og har også ulemper. Alternativer til tørrelagner omfatter tørretumblere og gør-det-selv-midler.

Hvad sker der, hvis du ikke bruger tørretumbler?

Når det kommer til naturlig husholdningsrengøring, er svaret altid eddike. Ikke overraskende er eddike en god erstatning for tørreplader! Tilføj enten 1/4 kop eddike til vaskecyklussen for blødere tøj eller fugt en vaskeklud med eddike og smid det i tørretumbleren. Hvid eller æblecidereddike virker.

Gør tørrelagner faktisk noget?

Hvorfor er tørrelagner en dårlig idé

I tørretumbleren smelter stearinsyren af varmen og belægger tøjet for at gøre det blødt og reducere statisk elektricitet. Desværre dækker filmen fra tørrelagnet også hele din tørretumbler. Dette er typisk ikke et problem, undtagen når det kommer til tørretumblerens fnugfilter.

Hvorfor bør du ikke bruge tørrelagner?

The Environmental Working Groups senior forsknings- og databaseanalytiker Samara Geller fort alte Apartment Therapy, at tørreplader indeholder et potentielt skadeligt kemikalie kaldet kvaternære ammoniumforbindelser (QACS). Ifølge Geller er det i det mindste kendt for at forårsage og/eller forværre astma og hudirritationer.

Er plader til tørretumblere spild af penge?

Mange mennesker føler, at der ikke er nogen reel grund til at bruge tørreplader, og at de er spild af penge. Sammenlagt over antallet af vasketøj, som du laver i dit liv, kan de endelige omkostninger ved at bruge tørrelagner være betydelige. At bruge 10 USD eller 20 USD om året på tørrelagner virker måske ikke af meget.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er countryish et ord?
Læs mere

Er countryish et ord?

(musik) Har karakteristik af countrymusik. Hvad er countryish? countryish på britisk engelsk (ˈkʌntrɪɪʃ) adjektiv. ligner det, der typisk findes på landet . musik . ligner det, der er typisk for countrymusik. Er godt et ord?

Hvad betyder klima?
Læs mere

Hvad betyder klima?

Klima er det langsigtede vejrmønster i et område, typisk i gennemsnit over en periode på 30 år. Mere stringent er det middelværdien og variabiliteten af meteorologiske variabler over en tid, der spænder fra måneder til millioner af år. Hvad er den nemme definition af klima?

Hvor er siden ond?
Læs mere

Hvor er siden ond?

New York City, U.S. Simon John Ritchie (10. maj 1957 – 2. februar 1979), professionelt kendt som Sid Vicious, var en engelsk musiker bedst kendt som bassist for Engelsk punkrockband Sex Pistols. Hvad skete der med Sid Vicious? Til New York City Police Department og Medical Examiner's Office var han John Simon Ritchie, en 22-årig englænder, der er tilt alt for mord, men nu død af en overdosis heroin i en lejlighed i Greenwich Village.