Hvornår blev den tyske douala-traktat underskrevet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev den tyske douala-traktat underskrevet?
Hvornår blev den tyske douala-traktat underskrevet?
Anonim

Det berømte dokument om overførsel af suverænitet, også kendt som Germano-Douala-traktaten af 12. juli 1884, underskrevet af den kejserlige tyske administrator, konsul Emil Schulze, og Douala Kings, Bell; Ndumba Lobe, Akwa; Dika Mpondo og Deido; Jim Ekwalla den 12. juli 1884 sluttede med ordene We are the chiefs of …

I hvilket år blev Germano Douala-traktaten underskrevet?

Den den 12. juli 1884 i Douala, Cameroun, underskrev Douala Paramounts King Bell og King Akwa samt andre notabiliteter fra Douala en såkaldt beskyttelsestraktat med Johannes Voss, agent for handelsfirmaet Jantzen og Thormählen, og Eduard Schmidt, der handler på vegne af Woermann-firmaet.

Hvad er Germano Douala-traktaten?

Den 12. juli 1884 underskrev kong Ndumbé Lobé Bell og kong Akwa af Camerouns-floden (Wouri-floden, Douala) en traktat i, som de tildelte suveræne rettigheder, lovgivning og administration af deres land fuldt ud til de tyske firmaer Adolph Woermann og Jantzen & Thormählen.

Hvornår annekterede Tyskland Cameroun?

Kapitel 3: DEN TYSKE ANNEKTION AF CAMERUON

I april 1883 opfordrede de tyske handlende i Cameroun den tyske regering til at annektere Cameroun, og regeringen accepterede og sendte en kejserlig kommissær for at underskrive traktater med de indfødte.

Hvem hejste det tyske flag i Cameroun?

Den 14. juli 1884,Nachtigal hejste det tyske flag i Cameroun, et territorium med en overflade på 191, 130 kvadratkilometer. 19 Denne ceremoni signalerede den officielle begyndelse af Tysklands koloniale satsning i Cameroun, som skulle vare 30 år.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har kegler svinekød?
Læs mere

Har kegler svinekød?

Indtil cirka 2010 indeholdt Skittles gelatine, som ikke er en vegansk ingrediens. Gelatine er afledt af animalsk kollagen, det protein, der findes i bindevæv, og bruges til at give fødevarer en sej, gel-lignende tekstur. Skittles' producent har siden fjernet gelatine.

Hvorfor opstår en myastenisk krise?
Læs mere

Hvorfor opstår en myastenisk krise?

Myasthenic Crisis: Dette er en komplikation af MG karakteriseret ved forværring af muskelsvaghed, hvilket resulterer i respirationssvigt. Dette sker, når åndedrætsmusklerne bliver for svage til at flytte nok luft ind og ud af lungerne. En ventilator, som er en maskine til at hjælpe dig med at trække vejret, er nødvendig i disse tilfælde.

Hvad betyder karantæne på reddit?
Læs mere

Hvad betyder karantæne på reddit?

Karantæne. I 2015 introducerede Reddit en karantænepolitik for at gøre det sværere at besøge visse subreddits. At besøge eller deltage i en karantæne-subreddit kræver omgåelse af en advarselsprompt. Siden 2018 har subreddits lov til at appellere deres karantæne.