Er det en æreløs udskrivning at svigte en narkotikatest?

Indholdsfortegnelse:

Er det en æreløs udskrivning at svigte en narkotikatest?
Er det en æreløs udskrivning at svigte en narkotikatest?
Anonim

Hvis du fejler en stoftest, får du en æreløs udskrivning. Hvis jeg mislykkedes i en narkotikatest, ville min kommandant bestemme min straf. Hvis en soldat ikke består en narkotikatest, bestemmer chefen for en enhed straffens niveau.

Medfører stofbrug æresløs udskrivning?

Dårlig opførsel: Stofbrug betegnes ofte som "alvorlig forseelse". Dette kan føre til militær udskrivning, herunder dårlig opførsel eller i ekstreme tilfælde en æreløs udskrivning. Derudover gør det at blive udskrevet for en narkotikaforbrydelse, at du ikke er berettiget til genindsættelse i nogen gren af de væbnede styrker.

Hvad sker der, hvis du fejler en narkotikatest i militæret?

Afhængigt af din militære afdeling, hvis du modtager et positivt resultat af narkotikatesten, kan du blive udsat for følgende konsekvenser: Court-Martial . Uretslig straf i henhold til artikel 15 og frigørelse . Mast/NJP efterfulgt af en administrativ dechargeprocedure.

Kan du blive smidt ud af militæret, fordi du ikke bestod en narkotikatest?

Et positivt testresultat vil sandsynligvis resultere i betydelige administrative eller disciplinære handlinger mod et militærmedlem, herunder krigsret. Stort set alle grene af militæret har vedtaget en "Nul Tolerance" tilgang til stofbrug.

Hvor slemt er en æreløs udledning?

Hvis nogen udskrives æreløst framilitær de må ikke eje skydevåben i henhold til amerikansk føderal lov. Militære medlemmer, der modtager en ærefuld udskrivning, mister alle militær- og veteranfordele og kan have svært ved at finde arbejde i den civile sektor.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .