Hvem graviditetstest på Schitt's Creek?

Indholdsfortegnelse:

Hvem graviditetstest på Schitt's Creek?
Hvem graviditetstest på Schitt's Creek?
Anonim

Jocelyn bemærker, at Moira er distraheret, og Moira udbryder, at Alexis er gravid. Jocelyn indrømmer dog, at det er hende, der er gravid, efter at have taget testen på Alexis' badeværelse. Moira er glad lettet, og Jocelyn siger, at hun troede, det var overgangsalderen.

Er Jocelyn faktisk gravid Schitts Creek?

I sæson fire, i den tro, at hun er i overgangsalderen, får Jocelyn i stedet den lykkelige overraskelse ved graviditet, men det har også tilføjet stress, især da Roland bliver mere trængende end nogensinde under disse omstændigheder. Hun er taknemmelig for roserne, der bliver mere og mere som familie.

Får Roland og Jocelyn en baby?

Roland og hans kone Jocelyn har to sønner, Mutt og Roland Moira Schitt.

Hvorfor bærer Moira altid sort og hvid på Schitt's Creek?

Ifølge en Reddit-bruger har 'Schitt's Creek' "målrettet og geni alt kostume". Sort og hvidt er elegant, så det ville give mening for Moira at basere sin garderobe på disse to farver. David efterligner på en måde sin mors mode og hendes stil, fordi han er tættest på hende.

Hvorfor blev Schitt's Creek aflyst?

Føj Schitt's Creek: The Farewell Tour til listen over forventede begivenheder, der er aflyst, på grund af stigningen i Covid-19 set over hele Nordamerika. Pop-tv-seriens skabere og stjerner, Dan og Eugene Levy, brød de dårlige nyheder tilderes "utrolige" fans fredag aften i en fælles erklæring offentliggjort på Twitter.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?
Læs mere

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed: få tid til at tilpasse sig ændrede markedsforhold. Hvad er hedging i finans? Afdækning mod investeringsrisiko betyder strategisk brug af finansielle instrumenter eller markedsstrategier for at udligne risikoen for eventuelle ugunstige prisbevægelser.

Går reformationstoppe små?
Læs mere

Går reformationstoppe små?

Samlet set vil jeg sige, at reformationskjoler og -underdele er små, men toppe passer til størrelsen. Derudover vil jeg sige, at deres størrelse er ret konsekvent inden for deres brand. Jeg ved, at mærker som Topshop også kører småt, men det er hit eller misset, hvilke produkter der rent faktisk kører små, normale eller store.

Kan Luffy slå zoro?
Læs mere

Kan Luffy slå zoro?

Luffy er kaptajnen for Straw Hat Pirates og det stærkeste medlem af Worst Generation efter Yonko Blackbeard. … Selvom Zoro bestemt er stærk nok til at tage imod Luffy i en kamp, vil det ikke ende godt for ham. Med hensyn til både observation og bevæbning Haki er Luffy overlegen i forhold til Zoro.