I jura eller i egenkapital?

Indholdsfortegnelse:

I jura eller i egenkapital?
I jura eller i egenkapital?
Anonim

Oversigt. I lovgivningen henviser udtrykket "egenkapital" til et bestemt sæt af retsmidler og tilknyttede procedurer, der er involveret i civilret. Disse retfærdige doktriner og procedurer adskilles fra "lovlige". … En domstol vil typisk tildele rimelige retsmidler, når et retsmiddel er utilstrækkeligt eller utilstrækkeligt.

Hvad er forskellen mellem lov og retfærdighed?

Fælles lov refererer typisk til love baseret på forrang og kendelser fra dommere, der behandler en sag i en retssal. Retfærdighed henviser på den anden side til love, der på samme måde er etableret ved domstolsafgørelser, men omhandler dømmekraft og retfærdighed gennem rimelige afgørelser.

Hvad er et eksempel på egenkapitallovgivning?

I et civilt søgsmål vil retten tilkende pengeerstatning, men egenkapitalen blev dannet, når den økonomiske erstatning ikke kunne håndtere tabet tilstrækkeligt. Et eksempel på dette er hvis nogen krænker et varemærke, du tilhører, kan du få økonomisk erstatning for tabet, men din virksomhed kan blive ødelagt, hvis de fortsætter.

Hvad er forskellen mellem en handling ved lov og en handling i retfærdighed?

Særlig er den vigtigste skelnen mellem sager i retfærdighed og sager i loven den type lempelse, der anmodes om i retssagen. Traditionelt søger retssager i egenkapital ikke-monetær hjælp, f.eks. et påbud eller en ordre fra retten, der kræver, at en person foretager eller stopper en bestemt handling.

Gælder almindelig lovinkludere egenkapital?

Equity følger loven Equity tilsidesætter eller ugyldiggør aldrig almindelig lovgivning og forsøger altid, hvor det er muligt, at følge den. Hvis almindelig lovgivning er mangelfuld, kan retfærdighed give en alternativ sag, men den kan faktisk ikke tilsidesætte eller ugyldiggøre et juridisk princip.

Anbefalede: