Har unforgotten været på tv?

Indholdsfortegnelse:

Har unforgotten været på tv?
Har unforgotten været på tv?
Anonim

Unforgotten er en britisk tv-serie med krimidrama, som oprindeligt blev sendt på ITV den 8. oktober 2015. Den er skrevet af skaberen Chris Lang og instrueret af Andy Wilson. Serie 1 til 4 blev udsendt i Storbritannien i henholdsvis 2015, 2017, 2018 og 2021. …

Kommer unforgotten tilbage i 2020?

UNFORGOTTEN: Officiel teaser

Den mest dramatiske sæson til dato rejser spørgsmålet: hvem er det egentlig, der kæmper for retfærdighed? Sæson 4 har premiere søndag den 11. juli 2021 kl. 9/8c på MASTERPIECE på PBS.

Er unforgotten stadig tændt?

Unforgotten er den anmelderroste britiske krimidramaserie med Nicola Walker og Sanjeev Bhaskar i hovedrollerne. Den fjerde serie sluttede i aften på PBS, og der er meget at pakke ud fra den gribende finale, inklusive DCI Cassie Stuarts skæbne (spillet af Nicola Walker)..

Hvor kan jeg se serie 4 af Unforgotten?

I øjeblikket er du i stand til at se "Unforgotten - Season 4" streaming på Stan, Foxtel Now, BritBox, BINGE eller købe det som download på Apple iTunes, Google Play Movies, Microsoft Store, Hent TV.

Does Amazon Prime have Unforgotten - Sæson 4?

Unforgotten Sæson 4 har premiere søndag den 11. juli på PBS. Sæson 1-3 kan streames på Amazon Prime og PBS Passport. For alle de seneste tv-nyheder, anmeldelser, lister og funktioner, følg @Paste_TV.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.