Blev Simons øre skåret af?

Indholdsfortegnelse:

Blev Simons øre skåret af?
Blev Simons øre skåret af?
Anonim

Ifølge Bibelen skar en af disciplene, Simon Peter, bevæbnet med et sværd, tjenerens øre af i et forsøg på at forhindre arrestationen af Jesus.

Er Simon Peter og Peter den samme person?

Peter var en jødisk fisker i Betsaida (Johannes 1:44). Han hed Simon, søn af Jonas eller Johannes. De tre synoptiske evangelier fortæller, hvordan Peters svigermor blev helbredt af Jesus i deres hjem i Kapernaum (Matt 8:14-17, Mark 1:29-31, Luk 4:38); denne passage skildrer tydeligt Peter som værende gift.

Hvad sagde Jesus til Peter, da han skar øret af?

Da Jesu disciple så, hvad der skulle ske, sagde de: "Herre, skal vi slå med vores sværd?" Og en af dem slog den højes tjener præst og skærer sit højre øre af. Men Jesus svarede: "Ikke mere af dette!" Og han rørte ved mandens øre og helbredte ham.

Hvad skete der, da Peter skar øret af?

Peter, der skar Malchus' øre af, havde en historie med impulsiv adfærd. Han elskede Jesus dybt, men han lod nogle gange sine stærke følelser forstyrre hans dømmekraft. Jesus irettesatte volden, faldt straks på knæ og helbredte på mirakuløs vis tjenerens øre.

Hvem var ypperstepræsten, da Jesus blev korsfæstet?

Joseph Caiaphas var ypperstepræsten i Jerusalem, som ifølge bibelske beretninger sendte Jesus til Pilatus for at blive henrettet.

Anbefalede:

Interessante artikler
Har kegler svinekød?
Læs mere

Har kegler svinekød?

Indtil cirka 2010 indeholdt Skittles gelatine, som ikke er en vegansk ingrediens. Gelatine er afledt af animalsk kollagen, det protein, der findes i bindevæv, og bruges til at give fødevarer en sej, gel-lignende tekstur. Skittles' producent har siden fjernet gelatine.

Hvorfor opstår en myastenisk krise?
Læs mere

Hvorfor opstår en myastenisk krise?

Myasthenic Crisis: Dette er en komplikation af MG karakteriseret ved forværring af muskelsvaghed, hvilket resulterer i respirationssvigt. Dette sker, når åndedrætsmusklerne bliver for svage til at flytte nok luft ind og ud af lungerne. En ventilator, som er en maskine til at hjælpe dig med at trække vejret, er nødvendig i disse tilfælde.

Hvad betyder karantæne på reddit?
Læs mere

Hvad betyder karantæne på reddit?

Karantæne. I 2015 introducerede Reddit en karantænepolitik for at gøre det sværere at besøge visse subreddits. At besøge eller deltage i en karantæne-subreddit kræver omgåelse af en advarselsprompt. Siden 2018 har subreddits lov til at appellere deres karantæne.