Hvem er det politiske organ?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er det politiske organ?
Hvem er det politiske organ?
Anonim

Den politiske krop er en politik - som f.eks. en by, et rige eller en stat, metaforisk betragtet som en fysisk krop. Historisk set er suverænen typisk fremstillet som kroppens hoved, og analogien kan også udvides til andre anatomiske dele, som i politiske læsninger af Aesops fabel om "Magen og medlemmerne".

Hvem fandt på den politiske krop?

Thomas Hobbess skrifter fra det 17. århundrede udviklede billedet af den politiske krop til en moderne teori om staten som en kunstig person. Parallelle udtryk, der stammer fra det latinske corpus politicum, findes på andre europæiske sprog.

Hvilken kropspolitik omfatter?

Begrebet kropspolitik refererer til den praksis og politikker, hvorigennem samfundets magt regulerer den menneskelige krop, såvel som kampen om graden af individuel og social kontrol af body.

Hvad betyder et politisk organ og en virksomhed?

Et amt er ifølge retten et "politisk organ og en virksomhed." Et politisk organ er en civil opdeling af staten med henblik på statslig administration. En juridisk enhed er en juridisk enhed. I privatret er et selskab en juridisk person.

Hvad er den kropspolitiske antropologi?

Til sidst refererer det politiske organ til relationen mellem et individ og hendes eller hans politiske miljø, specifikt hvordan den menneskelige krop er et politisk værktøj. … Hvis enkeltpersoner ikke kan stemme forpolitikker, der kan gavne deres fysiske og sociale sundhed, disse personer har ikke politisk sundhed.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.