Kan de være et navneord?

Indholdsfortegnelse:

Kan de være et navneord?
Kan de være et navneord?
Anonim

Hvad er et pronomen? Et stedord er et ord, der træder i stedet for et substantiv. Ord som "han", "hun", "os", "vi" og "de" er alle stedord. … I denne sætning fungerer ordet "drenge" som substantivet, og "de" er pronomenet, fordi det er blevet brugt i stedet for at gentage ordene "drengene."

Er de et navneord eller pronomen?

Selvom pronomenet "de" kun er et flertalspronomen i nogle stilguider, opfordrer APA forfattere til at bruge "de" som et entals- eller flertalspronomen med den specifikke hensigt at omfavner kønsdiversitet.

Hvilken slags navneord er de?

De er et pronomen - Ordtype.

Hvad er det for et ord?

På moderne engelsk er de et tredjepersonspronomen.

Hvad er dette ord de?

: de mennesker, dyr eller ting. -bruges til at henvise til personer på en generel måde eller til en gruppe mennesker, der ikke er specificeret.: han eller hun. Se den fulde definition af dem i English Language Learners Dictionary.

Anbefalede:

Interessante artikler
Indeholder zygoter gener?
Læs mere

Indeholder zygoter gener?

Zygoten er udrustet med gener fra to forældre, og derfor er den diploid (bærer to sæt kromosomer). … Zygoten indeholder alle de væsentlige faktorer for udvikling, men de eksisterer udelukkende som et kodet sæt instruktioner lokaliseret i kromosomernes gener.

Hvor skal man bruge vokssmelter?
Læs mere

Hvor skal man bruge vokssmelter?

Vokssmelter er meget nemme at bruge. Du skal blot tage din vokssmelte og placere en eller mere i din varmeovn eller melter. Tænd derefter dit fyrfadslys, eller tænd din varmevarmer, hvis den er elektrisk. Hvad kan jeg bruge brugte vokssmelter til?

Kan fundi-kort hæve kontanter?
Læs mere

Kan fundi-kort hæve kontanter?

Du vil være i stand til at hæve kontanter hos Pick n Pay og Shoprite/Checkers landsdækkende. Denne kontanthævning træder i kraft den 1. juni 2018. … Fundi aftaler med Shoprite/Checkers for at gøre det muligt for studerende at købe busbillet (Translux, Intercape og/eller Greyhound) med deres måltidslomme.