Hvornår udkom paco rabanne?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår udkom paco rabanne?
Hvornår udkom paco rabanne?
Anonim

Etableret i 1966, det parisiske modehus Paco Rabanne har hævdet en karakteristisk identitet, der er et resultat af syntesen af banebrydende moderne design og radik alt håndværk.

Hvornår udkom Paco Rabanne cologne?

Paco Rabanne Pour Homme blev lanceret i 1973. Næsen bag denne duft er Jean Martel.

Hvor længe har Paco Rabanne 1 Million været ude i?

1 Million blev lanceret i 2008. 1 Million blev skabt af Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard og Christian Dussoulier.

Hvordan blev Paco Rabanne berømt?

Han startede sin karriere inden for mode ved at skabe smykker til Givenchy, Dior og Balenciaga og grundlagde sit eget modehus i 1966. Han brugte ukonventionelle materialer som metal, papir, og plastik til hans metalcouture og besynderlige og flamboyante designs.

Hvad er den originale Paco Rabanne cologne?

Paco Rabanne præsenterede sin første duft, Calandre, i 1969. Beregnet til en aktiv kvinde, det er en cypres-tung parfume, der blev betragtet som revolutionerende for sin tid.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.