Er daredevil og elektra forbundet?

Indholdsfortegnelse:

Er daredevil og elektra forbundet?
Er daredevil og elektra forbundet?
Anonim

Elektra er en superheltefilm fra 2005 instrueret af Rob Bowman. Det er en spin-off fra 2003-filmen Daredevil, med Marvel Comics-karakteren Elektra Natchios (portrætteret af Jennifer Garner).

Hvad er forholdet mellem Daredevil og Elektra?

Daredevil er berygtet for at være en helt med en no-kill-politik. Dette har bragt ham i konflikt med mange farlige skurke og endda vågne som f.eks. Punisher. Mens han er dybt forelsket i Elektra, skaber dette masser af problemer med deres forhold, da Elektra er en snigmorder.

Er Elektra efterfølgeren til Daredevil?

Elektra er en film fra 2005 baseret på Marvel-karakteren. Det er en spin-off til 2003-filmen Daredevil, med Marvel-tegneserien Elektra Natchios i hovedrollen, Jennifer Garner gentager sin rolle som Elektra.

Kom Daredevil og Elektra først?

Karakteren first optrådte i Daredevil nr. 168 (januar 1981). Jennifer Garner som titelkarakteren i Elektra (2005), instrueret af Rob Bowman. Elektra Natchios blev introduceret som kollegiets kærlighed til Matt Murdock, alter ego for kriminalitetsbekæmperen Daredevil.

Hvorfor blev Elektra Daredevil?

Besluttet på at bevise sig selv over for Matt for at få den hjælp, hun tilsyneladende skal have, bliver Elektra en ny midlertidig Daredevil, besluttet sig til at arbejde i lyset. Imidlertid,med alle sine nyfundne milliarder er hun også i bund og grund den næste Tony Stark, der følger trop som en med-milliardær-superhelt ligesom Iron Man.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.