Hvilke rettigheder har en medunderskriver på en bil?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke rettigheder har en medunderskriver på en bil?
Hvilke rettigheder har en medunderskriver på en bil?
Anonim

Cosigners har ingen rettigheder til dit køretøj, så de kan ikke tage din bil i besiddelse – heller ikke selvom de foretager betalingerne. Hvad en cosigner gør er at "låne" dig deres kredit for at hjælpe dig med at blive godkendt til et autolån. … En medunderskriver skal have god kredit og acceptere at foretage betalinger, hvis du ikke er i stand til det.

Kan en cosigner tage min bil væk?

En medunderskriver har ingen juridiske rettigheder til den bil, de har tegnet sammen til, så de kan ikke tage et køretøj fra dets ejer. Cosigners har de samme forpligtelser som den primære låntager, hvis lånet går i misligholdelse, men långiveren vil kontakte cosigneren for at sikre, at lånet bliver bet alt inden dette tidspunkt.

Har en medunderskriver nogen rettigheder til bilen?

Hvis du overvejer at samsigne for nogen, tænker du måske, "har en medunderskriver rettigheder til bilen?" Det enkle svar er nej, de har ingen juridiske rettigheder til billånet. Men de kan samarbejde med den primære låntager for at sikre, at alle betalinger bliver foretaget, og at låneperioden løber glat.

Hvordan får jeg mit navn ud af et billån, jeg har tegnet med til?

Din bedste mulighed for at få dit navn fra et stort cosigned lån er at få den person, der bruger pengene, til at refinansiere lånet uden dit navn på det nye lån. En anden mulighed er at hjælpe låntageren med at forbedre deres kredithistorik. Du kan bede den person, der bruger pengene, om at tjene ekstrabetalinger for at betale lånet hurtigere.

Kan du fjerne dig selv som medunderskriver?

Der er ingen fast procedure for at komme ud af som medunderskriver. Dette skyldes, at din anmodning om at fjerne dig selv skal godkendes af långiveren (eller du skal overbevise den primære låntager om at tage dig af eller justere lånet).

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"