Var tynd som en skinne?

Indholdsfortegnelse:

Var tynd som en skinne?
Var tynd som en skinne?
Anonim

(lignende, dagligdags) Især for en person, meget tynd. Som 15-årig var han allerede seks fod høj og mager som en skinne.

Hvad er skinny as a rail mean?

Meget slank, som i Jeg ved ikke, hvorfor hun er på slankekur; hun er tynd som en skinne allerede. Denne lignelse, som bruger skinne i betydningen "en smal stang", har stort set erstattet sådanne andre versioner så tynde som en lægte eller rive, selvom sidstnævnte stadig er almindelig i Storbritannien. [Anden halvdel af 1800-tallet]

Hvor kom skinny as a rail fra?

OED's første citat for "tynd som en skinne" kommer fra Mark Twain's Roughing It (1872): "Du vil gifte dig med en kombination af calico og forbrug, der er så tynd som en skinne." Et citat fra 1927 i ordbogen, "så tynd som en lægte eller rive eller skinne," forstærker ideen om, at den involverede skinne er noget menneskeskabt.

Er så tynd som en skinne?

Ekstremt tynd eller slank. Har du set Claire for nylig? Hun er blevet så tynd som en skinne i de sidste seks måneder!

Hvad er en metafor for langsom?

Nogle af mine yndlingsmetaforer for langsomhed er: Han er en snegl . Han er en skildpadde . Han er en dovendyr.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.