Hvordan er gerald og grønkål relateret?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er gerald og grønkål relateret?
Hvordan er gerald og grønkål relateret?
Anonim

Gerald har også arbejdet på Jeremys gård i årevis og tog i løbet af serien titlen som sikkerhedschef og blev elsket for sin tykke landlige accent. Det er dog blevet bekræftet, at Gerald og Kaleb ikke er i familie – kun kolleger.

Er Kaleb og ger alt beslægtet?

Hans vigtigste hjælp er gårdmand Kaleb, men undervejs er Gerald også til stede for at hjælpe ham. Men da parret deler et efternavn, har nogle seere spekuleret på, om de er i familie. Desværre er parret faktisk ikke relateret, det er blevet bekræftet.

Er Caleb Cooper Gerald Coopers søn?

På trods af spekulationerne er det blevet bekræftet, at Gerald og Kaleb ikke er i familie og blot forbliver kolleger. Kaleb Cooper har dog sin egen familie efter for nylig at byde velkommen til sin lille søn ved navn Oscar med sin partner, Taya.

Er Gerald Cooper Calebs far?

Det samme efternavn betød, at fans troede, at Gerald var Kalebs far. For at få de seneste e-mailopdateringer fra Yorkshire Live, klik her. Det er dog siden blev bekræftet, at dette ikke er tilfældet. På trods af at de deler det samme efternavn, er Gerald og Kaleb kun kolleger og venner.

Hvem er Kaleb-partner?

Kaleb har en partner, Taya, 23, og tidligere på året bød parret deres søn Oscar velkommen til verden. For at markere lejligheden delte Kaleb et opslag på Instagram. Ved siden af et sødt billede aftotten, skrev han: Vil gerne have, at alle møder Oscar George Cooper!

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.