Hvem afgjorde lewes delaware?

Indholdsfortegnelse:

Hvem afgjorde lewes delaware?
Hvem afgjorde lewes delaware?
Anonim

Historie. Lewes var stedet for den første europæiske bosættelse i Delaware, en hvalfangst- og handelsstation, som hollandske bosættere grundlagde den 3. juni 1631 og fik navnet Zwaanendael (Svanedalen). Kolonien havde en kort tilværelse, da en lokal stamme af Lenape indianere udslettede de 32 bosættere i 1632.

Hvem grundlagde Lewes DE?

En tidlig nybygger var Helmanus Wiltbank med sin familie, som bosatte landet, hvor det historiske kompleks nu ligger. 1663 Juli – Mennonitkoloni etableres under Pieter Cornelisen Plockhoy, da "41 sjæle" ankom fra Amsterdam på skibet St. Jacob.

Var Lewes den første by i Delaware?

Historisk set var Delaware den første stat, der ratificerede forfatningen, og Lewes var den første bosættelse i staten.

Hvor gammel er Lewes?

Lewes blev sandsynligvis grundlagt i det 6. århundrede. (Navnet Lewes er sandsynligvis afledt af et saksisk ord, 'hluews', som betød skråninger eller bakker). Senere gjorde sakserne Lewes til en by. I slutningen af det 9. århundrede lavede kong Alfred et netværk af befæstede bosættelser over hele sit rige kaldet burhs.

Er Lewes et besøg værd?

Historic Lewes er et besøg værd, men det er bedst at vælge en varm og solrig dag. Denne skjulte perle var interessant og fascinerende. jeg anede ikke, det var her, selvom jeg har kendt området godt i 40 år.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.