Er paternoster chop house flyttet?

Indholdsfortegnelse:

Er paternoster chop house flyttet?
Er paternoster chop house flyttet?
Anonim

D&D London har annonceret, at de vil flytte Paternoster Chophouse-restauranten i november fra Paternoster Square til et nyt sted i nærheden. Restauranten, som var med i Channel 4's First Dates, lukker på sit nuværende sted i slutningen af november og genåbner på 60 Ludgate kort efter.

Hvorfor er Paternoster Chop House flyttet?

Årsagen til flytningen er den foreslåede renovering af 1 Warwick Court på Paternoster Square, den bygning, der i øjeblikket er beboet af restauranten. D&D blev rådgivet om overtagelsen af stedet af Leo Feldman fra Shelley Sandzer. D&D åbner sit seneste mødested i Bristol i næste måned.

Hvad skete der med restauranten First Dates?

Men i et træk, der stemmer overens med produktionsselskabet Twenty Twentys mål om at gøre tv mere region alt, ændrer alt sig for serie 16 af showet; optagelserne vil flytte nordpå til The Refinery Spinningfields i Manchester. …

Kan du gå til restauranten First Dates?

Er restauranten First Dates åben for offentligheden? Gode nyheder! Medlemmer af offentligheden kan spise i restauranten, når optagelserne ikke finder sted. Selvom du ikke kan få dit krav til berømmelse ved at vinke i baggrunden af et af afsnittene, kan du selv prøve maden.

Hvilken restaurant i Manchester er First Dates filmet?

Gemt væk i Manchesters Spinningfields-distrikt, TheRaffinaderi har officielt taget tøjlerne fra Londons Paternoster Chop House – og serien er allerede blevet godt modtaget af nordboerne, som endelig får et skud på kærligheden i hænderne på Fred og hans team takket være dens nye placering.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.