Hvor er clifton park?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er clifton park?
Hvor er clifton park?
Anonim

Clifton Park er en forstadsby i Saratoga County, New York, USA. Ifølge United States Census Bureau var befolkningen i 2010 36.705. Navnet er afledt af et tidligt landpatent.

Hvilket amt ligger Clifton Park i?

Clifton Park by, Saratoga County, New York.

Er Clifton Park et godt kvarter?

Clifton Park ligger i Saratoga County og er et af de bedste steder at bo i New York. At bo i Clifton Park giver beboerne en sparsom forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. I Clifton Park er der en masse restauranter og parker. Mange familier bor i Clifton Park, og beboerne har en tendens til at være konservative.

Er Clifton Park rig?

Med en befolkning på 37.001 har Clifton Park en median husstandsindkomst på $97.000 og en velstandsscore på 266,28 point. Denne imponerende score placerer også Clifton Park som 4 på listen over mest velhavende byer i hele Upstate, NY!

Hvad er Clifton Park kendt for?

Anerkendt for vores enestående livskvalitet, smarte vækstmetoder, adskillige parker, omfattende rekreationsprogrammer, et 15-mils stinetværk, Clifton Common-sportskomplekset (vært for en række forskellige nationale, statslige og regionale turneringer), det fremragende Shenendehowa School System, en aktiv Clifton Park Senior …

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.