Er korrekt eller er rettet?

Indholdsfortegnelse:

Er korrekt eller er rettet?
Er korrekt eller er rettet?
Anonim

Som verber er forskellen mellem korrekt og corrected, at korrekt er at få noget, der ikke var gyldigt, til at blive ret til at fjerne fejl, mens det rettede er (korrekt).

Hvordan bruger du korrigeret i en sætning?

1) Sådanne indgroede fordomme kan ikke rettes let. 2) Han rettede til sidst sin fejloplysning og tilbød at reducere gebyret. 3) Et skelen kan nogle gange korrigeres med et øjenplaster. 4) Hun kan ikke lide at få rettet sin udtale.

Er rettet betydning?

For at lave eller rette: ret en fejl; rette en misforståelse. b. For at fjerne fejlene eller fejlene fra: rettede hendes tidligere vidnesbyrd. c. Sådan angiver eller markerer du fejlene i: ret en eksamen.

Hvad er verbet for rettet?

verb . cor·rect | / kə-ˈrekt / rettet; korrigere; retter.

Hvad er eksemplet på korrekt?

Definitionen af korrekt er noget sandt, rigtigt eller rigtigt. Et eksempel på korrekt brugt som adjektiv er sætningen "korrekt procedure", såsom at bage en ostekage i en springform er den korrekte fremgangsmåde. At foretage justeringer; kompensere. Korrigering for virkningerne af luftmodstand.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvordan måles etco2?
Læs mere

Hvordan måles etco2?

Mængden af kuldioxid udåndet ved slutningen af hvert åndedræt (EtCO2) måles gennem en sensor placeret mellem patientens luftvej og ventilator og vises derefter numerisk og grafisk som en bølgeform. … Åndedrætssystemets primære funktion er at udskifte kuldioxid med ilt.

Er et ord, der ikke kan udfyldes?
Læs mere

Er et ord, der ikke kan udfyldes?

Betydningen af "unfillable" i den engelske ordbog Unfillable er an adjektiv. Adjektivet er det ord, der ledsager substantivet for at bestemme eller kvalificere det. Kan udfyldes et korrekt ord? Ja, kan udfyldes er i scrabble-ordbogen.

Hvor kommer birma-katte fra?
Læs mere

Hvor kommer birma-katte fra?

Birmaen, også kaldet "Burmas hellige kat", er en huskatterace. Birmaen er en langhåret, farvespids kat, der er kendetegnet ved en silkeagtig pels, dybblå øjne og kontrasterende hvide "handsker" på hver pote. Racenavnet er afledt af Birmanie, den franske form for Burma.