Er jesup ga et godt sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er jesup ga et godt sted at bo?
Er jesup ga et godt sted at bo?
Anonim

Hvis du kan lide rolige, landlige steder, er Jesup et fint sted at bo. De fleste mennesker er venlige, og kriminaliteten er ikke så slem, som den er i større byer som Savannah og Atlanta. Fantastisk sted for familier eller singler. Et ideelt sted for landmænd, indadvendte og folk, der elsker at fiske og udendørs.

Er Jesup GA sikkert?

Med en kriminalitetsrate på 53 pr. tusinde indbyggere har Jesup en af de højeste kriminalitetsrater i Amerika sammenlignet med alle samfund af alle størrelser - fra de mindste byer til allerstørste byer. Ens chance for at blive offer for enten volds- eller ejendomskriminalitet her er én ud af 19.

Hvor langt er Jesup GA fra stranden?

Der er 92,56 miles fra Jesup til Atlantic Beach i sydøstlig retning og 113 miles (181,86 km) i bil, efter I-95 S-ruten. Jesup og Atlantic Beach ligger 1 time og 58 minutter langt fra hinanden, hvis du kører non-stop.

Hvad kan man lave i Jesup GA?

Jesup Ting at gøre: De 10 bedste aktiviteter for 2021

  • Bill Morris Park.
  • McMillan Creek Greenway.
  • Jesup Drive-In Theatre.
  • Historic Strand Dinner Cinema.
  • Pine Forest Country Club.
  • Daily News Neighborhood Pub.
  • Penholoway Swamp Wildlife Management Area.
  • Doctortown.

Hvilket amt ligger Jesup Georgia i?

Velkommen til Wayne County, Georgia Wayne County ogbyen Jesup, sammen med deres partnere, søger at bygge Altamaha Nature and History Center ved Jaycee Landing, et allerede populært sted, der giver adgang til floden og andre faciliteter.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.