Hvornår blev elyotto født?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev elyotto født?
Hvornår blev elyotto født?
Anonim

Elliott Ferrous-Martin Platt, professionelt kendt som ElyOtto, er en canadisk musiker kendt for sin sang "SugarCrash!", som gik vir alt på TikTok i begyndelsen af 2021.

Blev Elyotto født som en pige eller dreng?

Elliott Platt blev født i 2004 af en far ved navn Mike (en medmusiker) og en mor, Natasha Sayer (en lærer og musiker).

Er ElyOtto fra Calgary?

Calgary kunstneren ElyOtto forvandler viral berømmelse til pladekontrakt med det massive TikTok-hit SugarCrash. Det her er pop. … Hvilket bringer os til Calgary-kunstneren ElyOtto (alias Elliott Platt), en 17-årig, der er blevet en sensation i den bourgeoning hyperpop-genre takket være et online vir alt hit, SugarCrash.

Hvor går ElyOtto i skole?

Det er en påmindelse om, at selvom Platt måske har opnået international opmærksomhed på TikTok, en stor pladekontrakt, tjent mere end 100 millioner lytninger på Spotify og for nylig er blevet udråbt til "hyperpops nye ansigt" af Spin Magazine, er stadig et 17-årigt barn, der går på gymnasium i Calgary.

Er 100 gecs emo?

100 gecs' omfattende indflydelse er et vidnesbyrd om deres online collageproduktionsstil. Ved at inkorporere nightcore-vokal, emo-stilsang og gryne guitarer i deres glitchy elektroniske lyd skaber Les og Brady kaotiske atmosfærer, der giver et perfekt soundtrack til deres teknologidrevne verden.

Anbefalede: