Hvad kan tørre tilbage til fronten forårsage?

Indholdsfortegnelse:

Hvad kan tørre tilbage til fronten forårsage?
Hvad kan tørre tilbage til fronten forårsage?
Anonim

Denne undersøgelse ser på forekomsten af urinvejsinfektioner og metoden til perineal hygiejne, der anvendes efter vandladning. At tørre bagfra er forbundet med en større risiko for at udvikle urinvejsinfektion end at tørre forfra og bagpå.

Hvad sker der, hvis du tørrer tilbage til fronten?

Er det dårligt at tørre tilbage til fronten? Det kommer an på. Selvom det måske føles nemmere end at tørre for og bag, kan denne bevægelse øge din risiko for at overføre bakterier til dit urinrør.

Kan du få en gærinfektion af at tørre tilbage til forsiden?

Hygiejneproblemer, såsom at tørre bagfra og frem eller på anden måde ikke tørre ordentligt af, kan forårsage bakteriel kontaminering3, der fører til infektiøs bakteriel vaginitis. Gærinfektioner er en ret almindelig årsag til vaginitis.

Hvilken sygdom kan du få af at tørre bagud og frem?

Dette er grunden til, at kvinder, der er seksuelt aktive, ofte får UVI'er (UVI'er er ikke smitsom, så du kan ikke fange en urinvejsinfektion fra en anden). Bakterier kan også indføres i en piges blære ved at tørre bagfra og frem efter en afføring, hvilket kan forurene urinrørsåbningen.

Kan hunner få e coli af at tørre tilbage og frem?

Ukorrekt aftørring For kvinder kan aftørring bagfra og frem efter en afføring trække E. coli direkte ind i urinrøret. På grund af dette, anbefales det altid at tørre fraforside til bagside.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.