Havde wainwright fjeldene navn?

Indholdsfortegnelse:

Havde wainwright fjeldene navn?
Havde wainwright fjeldene navn?
Anonim

Wainwrights er 214 engelske tinder (kendt lok alt som fjelde) beskrevet i Alfred Wainwrights syv bind Pictorial Guide to the Lakeland Fells (1955–66).

Hvordan fik Lake District fjeldene deres navne?

Det har altid virket mærkeligt for os, at bakkerne i Lake District er kendt som "fjelde". … De efterlod et væld af ord bag sig i Lake District, der stammer fra oldnordisk, herunder: bekkr - 'strøm' » beck . dalr - 'dal' » dale.

Hvad er et Wainwright-fald?

For de uindviede refererer en Wainwright til en af 214 fjelde i Lake District opkaldt efter Alfred Wainwright, og bakkesække (også kendt som peak bagging og mountain bagging) henviser til at have besteget en bestemt bakke, og målet for nogle mennesker er at bestige så mange, som du kan.

Hvad er et fald i Cumbria?

The Old Man of Coniston er et fald i Furness Fells i Cumbria, English Lake District og er det højeste punkt (county top) i det historiske amt Lancashire. Den er mindst 2.632,62 fod (802,42 m) høj og ligger vest for landsbyen Coniston og søen Coniston Water.

Hvorfor hedder det Coniston Old Man?

Det er ikke opkaldt efter en gammel fyr, der i øvrigt boede i Coniston. Old Man er en korruption af det gamle keltiske alt=""Image" Maen, hvilket betyder High Stone, og Coniston stammer frafra det nordiske navn Konigs Tun, der betyder Kongens Gård.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.